Ehdot

Tilaukset ja toimitukset

Verkkokaupan noutotilaukseen vastaa

Kukkakauppa Madonna Mariankatu 14, 00170 Helsinki puh. (09) 174 941

Tilatut tuotteet voi myös noutaa suoraan liikkeistä, jolloin toimituskulut ovat 0 €. Toimituksista pääkaupunkiseudulle veloitetaan toimitushinnaston mukaisesti. Oma kuljetuspalvelumme toimii Pääkaupunkiseudulla - Helsinki, Vantaa, Espoo ja Kauniainen, myös Kirkkonummi, Järvenpää, Kerava, Sipoo, Tuusula. Valikoimassa olevat tuotteet ovat yksilöllisiä kuten kukatkin. Kimput pyritään tekemään mahdollisuuksien mukaan tuotekuvaa vastaaviksi. Mikäli tuotetta tai osaa tuotteesta ei ole saatavilla korvataan se samanhintaisella/tyylisellä/värisellä tuotteella. Toimituksissa pääkaupunkiseudun ulkopuolelle on paikkakuntakohtaisia eroja aikarajoissa. Huomioithan että muualle Suomeen toimitettaessa tuote saatetaan korvata vastaavanhintaisella muulla tuotteella, myös kukkien määrä saattaa vaihdella paikallisen/sesonkikohtaisen hintatason mukaan. Muualle Suomeen tai ulkomaille menevät tuotteet toimitetaan Datafloran tai Telefloran yhteistyökumppaneiden avustuksella.

 

Toimitus hinnasto

1. 0e nouto Mariankatu 14, Helsinki, Kukkakauppa Madonna/Aleksanterinkatu 9 Helsinki 

2. 10e Kruununhaka, Katajanokka, Keskusta (postinumerot 00002 - 00200)

3. 20e muu Helsinki

4. 20e Vantaa, Espoo, Kauniainen  

5. 25e ulkomaille

6. 20 e muu Suomi 

7. Kiireellinen tai suunnuntaina 30e

 

 

Toimitusajat

Arkisin ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset toimitetaan perille samana päivänä (Ma-pe) 

Viikonloppuisin tilauksen takaraja samalle päivälle on klo 12.00.

Sunnuntai- tai arkipyhätoimitukset sovittava puhelimitse etukäteen.

Normaali toimitusaika on vähintään 5tuntia tilauksesta. Ulkomaan toimitukset tulee tilata 2 vuorokautta ennen toimitusta. Iltaisin, viikonloppuisin, juhlapäivinä ja kuluttajaosoitteisiin, emme voitaata toimitusta tiettynä kellonaikana. Toimitusaikatakuu ei ole voimassa juhlapäivinä (ystävänpäivä, naistenpäivä, äitienpäivä, pääsiäinen,lakkiaispäivä) Tällöin tilaus kuitenkin toimitetaan ensimmäisenä mahdollisena toimitusajankohtana. Määräaikaan mennessä tehdyt tilaukset toimitetaan viimeistään juhlapäivän aikan. Kotimaan toimitukset juhlapäivinä tulee tilata vuorokautta ennen toimitusta. Noutotilaukset liikkeistä vuorokautta ennen noutoa.

 

Tuoretakuu

 

Tilauksiin käytetään vain tuoreita kukkia. Jos kukat eivät ole tuoreita ilmoitahan välittömästi asiasta ja korvaamme maksun tai toimitamme uuden tuotteen veloituksetta ja noudamme vanhan tuotteen pois. Valitus tulee tehdä vuorokauden sisällä tuotteen saapumisesta.

 

Peruuttaminen

Tilauksen voi peruuttaa veloituksetta jos toimitus ei ole lähtenyt. Tämän jälkeen ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta. Peruuttamisesta on ilmoitettava välittömästi puhelinnumeroon 09-174 941 tai sähköpostilla osoitteeseen info(a)terraflora.fi.

 

Maksutavat

1. Maksaminen verkkopankissa

2. Visa ja Mastercard

3. PayPal

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

 

Yrityspalvelu

.Tarjoamme viikkokimpun kuljetuksineen palvelu.

Tee sopimus viikkokimppupalvelusta. Kukat toimitetaan joka maanantai aamupäivän aikana tai muina haluamananne päivänä. Ota yhteyttä liikkeeseemme ja sovi haluamasi määrä, tyyli ja budjetti per kimppu. Viikkokukka voi olla kimppu, asetelma tai ruukkukukka valintanne mukaan. Merkkipäivämuistamiset palvelu. Lähettää meille kerran kuukaudessa listaa, jossa voitte merkittää kaikki syntymäpäivät tai muut merkkipäivät, henkilöiden nimet, toimitusosoiteoja, tyyli, budjetti ja me lähetämme kukkaonnittelut merkitsemä päivänä suoraan osoitteeseen.

Maksutavat.

Laskutamme kerran kuukaudessa laskutussopimukseen mukaan. Laskutus voidaan hoitaa perinteisen laskutuksen tai verkkolaskutuksen.

Laskutussopimus voi perustella sähköpostilla info@terraflora.fi

Terraflora.fi/Kukkakauppa Madonna © 2019 seoinfo